MOL csapat Kenu Blog

Vajda Attila bárhol élhetne, akkor is Szegedet választaná

2011.01.03. 22:15 | MolCsapatKenu | Szólj hozzá!

Vajda Attila szinte mindent elért amit sportoló elérhet, ő mégse szállt el önmagától. Ha bárhova mehetne, akkor is szegedi maradna, mert csak ott lehet jó halászlét és gulyást enni. A sportolók közül Gyurta Dánielt szereti, kedvenc állata pedig ugyanolyan híres, mint ő.

Vajda Attila évek óta sportága legjobbja, és ez tavaly is így volt, pedig a kiváló kenus 2010-ben nem nyert Eb vagy vb aranyat. Vajda sportolói pályafutásáról szinte mindent lehet tudni, azonban személyes kedvenceiről eddig keveset árult el.

Pedig a kiváló sportoló az általunk készített kérdésekre elmondta, hogy hiába él nagyon régóta a csongrádi megyeszékhelyen, ha bárhol élhetne a világon, akkor is Szegedet választaná. Ebben talán az is szerepet játszik, hogy kedvenc ételei a gulyásleves és a halászlé. Ezeket pedig sehol nem csinálják olyan jól a világban, mint itthon.

Attila kedvenc országa Ausztrália, ahol szívesen pihenne. A pihenés egyébként is a kedvenc szabadidős tevékenysége a fárasztó edzések és a tavasztól őszig tartó versenysorozat után. Ha mégis eljut moziba, akkor a könnyedebb filmeket kedveli, jelenlegi kedvence a Nászajánlat.

Éppen sportága „időbeosztása” miatt, vagyis, hogy egész nyáron szinte versenyezni kell, hosszú évek óta nem volt igazi nyaraláson. Mivel sportágát a természetben űzi, így nem meglepő, hogy kedvenc színe a zöld, ugyanakkor kedvenc autómárkája nincsen.

Szintén nem mondott kedvenc sportágat sem, de kedvenc sportolója van, az úszó Gyurta Dániel személyében. Zenében „mindenevő”, talán ezért is az egyik kedvenc hobbija az olvasás mellett a gitározás.

Az olimpiai bajnok kenus a legfurcsább választ arra a kérdésre adta, melyben arra voltunk kíváncsiak, melyik a kedvenc állata. A sportolói eredményei mellett egyébként karitatív tevékenységeivel is tiszteletet kivívó Vajda nemes egyszerűséggel saját magát írta kedvenc állatának. 

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-kenu.blog.hu/api/trackback/id/tr552558566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása