MOL csapat Kenu Blog

Vajda Attila élvezte, hogy rocksztár lett

2011.04.19. 18:07 | MOL Csapat | Szólj hozzá!

Vajda Attila az egyik legsikeresebb magyar sportoló, hiszen világ-, és olimpiai bajnok. Ennek ellenére a médiában keveset, leginkább csak sporteredményeivel szerepel. Már korábban is nyilatkozta, nem is vágyódik a „celebségre”, ő az eredményeivel akar a figyelem középpontjába kerülni.

Most azonban engedett a csábításnak, és az augusztusi szegedi kajak-kenu világbajnokság reklámkampányának egyik arca lesz. Ez persze nem újdonság számára, hiszen korábban már volt képregényhős és rajzfilm figura, amikor szintén hazai rendezésű versenyt kellett reklámozni.

„Ez egy extrém, nagyon különleges felkérés volt. Csak úgy, nem vállalok reklámokat, de ezt most a saját sportágam népszerűsítése miatt csináltam” – mondta a múlt heti fotózásról, amelyen kemény rockzene mellett kellett léggitároznia egy evezővel.

Attila elmondta ez a zene egyébként is közel áll hozzá, hiszen szabadidejében is hasonlót szokott hallgatni. „Elvonatkoztattam, mert tudtam, hogy ez a feladat és így tényleg arra a pár órára egy koncertre képzeltem magam”. 

Nem volt szokatlan számára ez a fajta felhajtás, hiszen mint mondta, minden szakágnak megvan „húzóága”, azaz reklámarca. Amíg a kenusoknál ő, addig a férfi kajakosoknál többnyire Kammerer Zoltánt és Kucsera Gábort szokták felkérni, a nőknél pedig Kovács Katalin és Janics Natasa szokott szerepelni. 

„Jól is jött ez a kis kikapcsolódás a felkészülésben. Az időszaknak megfelelően jól állok, sőt, talán jobban is, mint év elején gondoltam. Úgy érzem mindent eltudtam végezni amit eddig akartam”. 

Attilát nem zavarja, hogy hatalmas az elvárás vele szemben, Tisztában van vele, hogy Szegeden „csak” az aranyérmet fogadják el tőle. Úgy érzi ez nem jelent számára terhet, kifejezetten feldobja, és reméli megfelel majd a szurkolók elvárásainak.

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-kenu.blog.hu/api/trackback/id/tr162840295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása