MOL csapat Kenu Blog

Vajda Attila számára a család mindennél fontosabb

2012.11.18. 15:00 | MOL Csapat | Szólj hozzá!

vajda_szembol.jpgVajda Attila jelenleg a 2013-as idényre, azon belül is elsősorban a brazíliai világbajnokságra készül. Az időjárás miatt a vizes edzésekre már nincs lehetősége, így csak az edzőteremben tudja „kínozni” magát. Attila szabadidejében próbál minél több időt tölteni kisfiával, akiről eddig keveset beszélt a médiában.

„A gyermekem 20 hónapos, az édesanyjával külön élünk, de rendszeresen látogatom, próbálom segíteni, támogatni, mert imádom, szeretem. Most kezdett el beszélni, élvezek minden percet, amit vele tölthetek” – mondta hallható boldogsággal a hangjában Peking bajnoka.

Attila elmondta, nem fogja erőltetni, hogy gyermeke kenuzzon, azt azonban nagyon szeretné, és biztos, hogy támogatja abban, hogy sportolna. Korábban elmondta, amióta apa lett, okosabban, tudatosabban él, hiszen ez egy férfi életében komoly változást jelent. 

A kétszeres világbajnok életében egyébként is fontos szerepet játszik a család. Amikor tavaly az előolimpián harmadik lett, elmondta, édesanyja az elutazás előtt azt kérte tőle, hogy ne nyerje meg a versenyt, inkább az ötkarikás játékokon diadalmaskodjon. Akkor elárulta, mamája nagyon babonás.

Attila korábban elárulta, szeretné még idén elvinni édesanyját a tengerhez, melyet még soha nem látott. Úgy tűnik azonban erre nem lesz lehetősége.

„Édesanyám nem nagyon szeret kimozdulni otthonról. Amolyan „öreges életet” él, sokszor úgy gondolja, ami nem megszokott, ami nem olyan, amit ő szeret, az már nem is lehet jó. Úgy gondolom, anyukámat csak akkor tudnám elvinni valahova, ha egy nagy fekete kocsival megállnék a ház előtt, betenném őt, és azonnal indulnék vele” – mondta az idei ötkarikás játékokon hatodikként célba érő klasszis.

Attila egyébként is rajongva szereti édesanyját, de édesapja tavalyi halála után igyekszik még több segítséget adni egyedülálló mamájának. 

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-kenu.blog.hu/api/trackback/id/tr794912381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása