MOL csapat Kenu Blog

Vajda Attila készül a következő szezonra és a karácsonyra

2012.12.09. 14:00 | MOL Csapat | Szólj hozzá!

vajda2.JPGVajda Attila a téli alapozás kellős közepén tart. Az olimpiai bajnok kenus számára ez elsősorban úszást, futást és konditermi edzéseket jelent, vízre valószínűleg csak áprilisban szállhat. Hétfőn, szerdán, pénteken reggel az uszodában kezdi az edzéseket. Mint arról saját facebook oldalán beszámolt elég jól sikerült az első felmérője, hiszen 1 óra alatt 3650 métert úszott.

„Egy hónapja tart a felkészülés a következő szezonra, így a kezdeti izomlázakon már túl vagyok. Most egy darabig csak szárazföldön tréningezünk, nem tudok róla, hogy mennénk valahova melegövi edzőtáborba, így marad a tornaterem és az uszoda” – mondta Peking egyetlen egyéni olimpiai bajnoka.

Attila természetesen az edzések mellett készül a karácsonyra is, hiszen tudja jól kétéves kisfiának „nem okozhat csalódást”.

Még komoly gondot és fejtörést okoz, hogy kinek mit vegyek, egyedül a kisfiam ajándéka van már meg. Mivel még csak kétéves, így ő a játéknak örül a legjobban, így természetes, hogy játékot kap, de azt nem árulom el, hogy mit” – mondta titokzatosan Attila.

Korábban úgy tervezte, hogy édesanyját még az ősszel elviszi a tengerpartra, de később módosította ezt az elhatározását, mint akkor elmondta, anyukája nem nagyon szeret utazni, „elrabolni” pedig még se akarta egy nagy fekete autóval.

„Anyukámnak még nem tudom mit veszek, puhatolózások már vannak, és az elejtett hírmorzsák alapján már sejtéseim is, de még nem tudom mi várja őt a karácsonyfa alatt.

Nem az a legfontosabb, hogy vegyek valamit, de ha már veszek, akkor fontos, hogy valami hasznosat vegyek neki” – mondta a kétszeres világbajnok klasszis.

Ezzel a privát élet több területén is így van Attila. Ezért hiába akartak belőle „médiasztárt” csinálni még a pekingi olimpia után, ő már akkor elmondta, csak olyan dolgokhoz adja a nevét, amit hasznosnak tart, és aminek látja az értelmét.

Ugyanígy van az ajándékokkal is, hiszen immár négy éve nagykövete az S. O. S gyermekfalunak, azóta szívén viseli a hátrányos helyzetű gyermekek sorsát. Nemrég pedig a Kelet-európai Utógondozottakért és Lakóotthonokban Lakókért (KUL) Alapítvány számára rendezett jótékonysági árverésén ajánlott fel egy közös edzést, amely végül félmillió forintért kelt el. 

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-kenu.blog.hu/api/trackback/id/tr124955242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása