MOL csapat Kenu Blog

Háromnapos lakodalomban a két régi rivális

2010.09.11. 11:35 | MOL Csapat | Szólj hozzá!

Vajda Attila a múlt hétvégét nagy riválisa Andreas Dittmer esküvőjén töltötte, ahol Kozmann Gyurival közösen vett részt a háromnapos eseményen.

"Meginvitált, és úgy éreztem, ezen az eseményen ott kell lennem"-  mondta a molcsapat.hu-nak a sportoló. A két versenyző a múltban sok nagy csatát vívott egymással a vízen, s a parton mégis jó barátságba kerültek. A 38 éves Dittmer tavaly visszavonult, s mostantól a privát életére koncentrál.

Andreas Dittmer fényes pályafutása során összesen három alkalommal nyert olimpiát (1996-ban 1000 m párosban, majd 2000-ben 1000 m, 2004-ben pedig 500 m egyesben), a világbajnokságokon pedig nyolcszor állhatott a dobogó legfelső fokára.  A pekingi 1000 m-es döntőben is összecsapott egymással Vajda és Dittmer, akkor utóbbi gratulált előbbinek, a friss bajnoknak, a hétvégén pedig Attila kívánt minden jót régi nagy ellenfelének. ( A képen a 2008-as Szegedi kajak-kenu Világkupa 500 m-es dobogósai, ahol Vajda legyőzte Dittmert)

A három napon át tartó esküvő helyszínén, a németországi neubrandenburgban egy  spontán győzelem is színesítette a hétvégét, mivel Attila elindult párosban egy helyi kenu-versenyen,  ha már így történt, persze meg is nyerte.

Az elkövetkező napok, hetek azonban már a munkának szólnak, szponzori fotózások, interjú és tévéfelvételek követik majd egymást,  aztán október elejével már kezdődik  is a következő felkészülési időszak.

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-kenu.blog.hu/api/trackback/id/tr62288291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: kozmann neubrandenburg dittmer
süti beállítások módosítása